Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Με αισιοδοξία κι ενθουσιασμό μπαίνει στο 2023 η παγκόσμια ομοσπονδία

Με αισιοδοξία κι ενθουσιασμό μπαίνει στο 2023 η παγκόσμια ομοσπονδία

Η πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος, Λιζ Νίκολ, λέει ότι το νέτμπολ βλέπει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό το νέο έτος καθώς το παγκόσμιο κύπελλο θα διεξαχθεί στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ενώ η μορφή παιχνιδιού Fast5 βρίσκεται στο πρόγραμμα για τους Αγώνες Κοινοπολιτείας νέων του 2024 σε Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

 Το 2022 είδε την παγκόσμια ομοσπονδία να εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο με τις Φιλιππίνες και το Εσουατίνι (η πρώην Σουαζιλάνδη) να γίνονται τα νέα πλήρη μέλη, με το κοινό να επιστρέφει μετά την πανδημία του κορονοϊού στις διάφορες διοργανώσεις που γίνονται όλο και περισσότερες με το Φίτζι και την Αυστραλία να φιλοξενούν τα πρώτα τους διεθνή τουρνουά.

Οι Αγώνες Κοινοπολιτείας το καλοκαίρι του 2022 στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά γεγονότα για το άθλημα καθώς πουλήθηκαν 140.000 εισιτήρια για τα ματς που παρακολούθησαν περισσότεροι από 34,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Την περασμένη χρονιά επέστρεψε στη δράση και το Fast5 World Series με την συμμετοχή και ανδρικών ομάδων τον περασμένο Νοέμβριο στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.