Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Quad Series: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το τουρνουά της Νότιας Αφρικής

Quad Series: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το τουρνουά της Νότιας Αφρικής

Γνωστό είναι πλέον το πρόγραμμα για το Quad Series του 2023 που θα διεξαχθεί στο Κέιπ Τάουν με την οικοδέσποινα Νότια Αφρική να δίνει το πρώτο ματς απέναντι στη Νέα Ζηλανδία τον επόμενο μήνα.

 Η δράση αρχίζει στις 22 Ιανουαρίου με την Αυστραλία και την Αγγλία αναμετρώνται επίσης την πρώτη ημέρα του τουρνουά. Την επόμενη ημέρα, η οικοδέσποινα ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία ενώ αργότερα στην ίδια ημέρα Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία θα τεθούν αντιμέτωπες. Την τελευταία ημέρα της φάσης η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Νέα Ζηλανδία και η Νότια Αφρική την Αυστραλία ενώ στις 26 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο μικρός και στην συνέχεια ο μεγάλος τελικός.

 Η Αυστραλία αναδείχθηκε κάτοχος του τίτλου στο περυσινό Quad Series στο Λονδίνο με την ομάδα να αναζητά παρόμοια επιτυχία φέτος καθώς προετοιμάζεται για το παγκόσμιο κύπελλο του 2023 που θα διεξαχθεί επίσης στο Κέιπ Τάουν από τις 8 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου. «Το Quad Series αποτελεί στοιχείο – κλειδί στην προετοιμασία μας ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κέιπ Τάουν», είπε η προπονήτρια της Αυστραλίας Στέισι Μαρίνκοβιτς.

 Η Αυστραλία θα κάνει την εμφάνισή της στην συγκεκριμένη διοργάνωση ως πρωταθλήτρια των Αγώνων Κοινοπολιτείας έχοντας πάρει το χρυσό τον περασμένο Αύγουστο στο Μπέρμιγχαμ ενώ η Νέα Ζηλανδία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια από το 2019.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.