Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αβέβαιη για το μέλλον της η Πόπι Μπέικερ

Αβέβαιη για το μέλλον της η Πόπι Μπέικερ

Η Πόπι Μπέικερ παραδέχεται ότι ο τελευταίος σοβαρός τραυματισμός της την πιέζει να πάρει μία κρίσιμη απόφαση για τη μελλοντική της καριέρα στον αθλητισμό.

 Η 20χρονη από το Κόβεντρι είναι μέλος στην ακαδημία των Roses στο νέτμπολ αλλά και  στο αναπτυξιακό πρόγραμμα κωπηλασίας στη χώρα της και συνειδητοποιεί ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι δύσκολο να δίνει το 100% και στα 2 αθλήματα λίγο προτού μπει στην κατηγορία των γυναικών.

 Λίγο καιρό πριν είχε αναρρώσει από ρήξη αχίλλειου τένοντα και αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Αγγλίας απέναντι στις ένοπλες δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου ωστόσο γνώρισε νέο τραυματισμό καθώς αυτή τη φορά υπέστη ρήξη χιαστών. Ο νέος τραυματισμός την αφήνει εκτός δράσης και πάλι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της.

 «Εδώ και τέσσερις – πέντε μήνες ήμουν τυχερή που γύρισα στους αγωνιστικούς χώρους μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα, έπαιξα για την Αγγλία και πήρα μέρος σε ένα ματς επίδειξης απέναντι στις ένοπλες δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου που ήταν κάτι το ξεχωριστό. Φόρεσα τη φανέλα της Αγγλίας που ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό, χάρηκα που γύρισα στο γήπεδο με τις Wasps. Δυστυχώς γνώρισα νέο σοβαρό τραυματισμό οπότε είναι μία παράξενη περίοδος αυτό το τελευταίο διάστημα».

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.