Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Στο Hall of Fame της Παπούας – Νέας Γουϊνέας η Βέιτου Ντίρο

Στο Hall of Fame της Παπούας – Νέας Γουϊνέας η Βέιτου Ντίρο

Μαζί με τον δρομέα μεγάλων αποστάσεων Τάου Τζον Τοκβεπότα και τον ποδοσφαιριστή Τζόζεφ Τούρια, μία από τις μεγάλες μορφές του νέτμπολ, η Βέιτου Ντίρο, έγινε μέλος του αθλητικού Hall of Fame στην Παπούα-Νέα Γουϊνέα.

 Τοκβεπόλα και Ντίρο παραβρέθηκαν στην τελετή βράβευσής τους ενώ ο Τούρια έφυγε από τη ζωή πέρυσι και τον εκπροσώπησαν μέλη της οικογένειάς του. Η Ντίρο θεωρείται μία από τις κορυφαίες παίκτριες νέτμπολ στη χώρα και έχει υπάρξει αρχηγός αλλά και προπονήτρια της εθνικής ομάδας.

 Η ίδια πήρε το τρόπαιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τις γυναίκες και τον αθλητισμό στην Ωκεανία το 2007 και είναι ισόβιο μέλος της Ολυμπιακής επιτροπής της χώρας αλλά και της ομοσπονδίας νέτμπολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια ήταν μία από τις ηγετικές μορφές στην εθνική της ομάδα τη δεκαετία του 1980 ενώ αργότερα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας νεανίδων.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.