Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

FAST5 World Series: Η δράση στο Κράιστσερτς

FAST5 World Series: Η δράση στο Κράιστσερτς

Το FAST5 World Series θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Νοεμβρίου στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας με την ομάδα της οικοδέσποινας χώρας να αγωνίζεται με τις Αυστραλία, Αγγλία, Τζαμάικα, Νότια Αφρική και Ουγκάντα.

 Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Αγγλία θα έχουν παρουσία και στο τουρνουά των ανδρών, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης. Η τελευταία έκδοση των γυναικών πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το 2018 με τη Νέα Ζηλανδία να παίρνει τον τίτλο και να είναι η διοργανώτρια έως το 2024.

 Στο τουρνουά των γυναικών οι έξι ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη δίνοντας συνολικά πέντε αναμετρήσεις. Οι ομάδες παίρνουν 2 βαθμούς για τη νίκη, έναν για την ισοπαλία και δεν υπάρχει βαθμός σε περίπτωση ήττας. Η βαθμολογία που θα προκύψει θα βασίζεται στο μέσο όρο των γκολ της κάθε ομάδας και σε περίπτωση που ο αριθμός που προκύψει είναι ίδιος για δύο ή περισσότερες ομάδες, τότε η ομάδα με την καλύτερη επίθεση θα έχει το πλεονέκτημα. Οι δύο κορυφαίες ομάδες θα περάσουν στο μεγάλο τελικό όπου θα κριθεί ο τίτλος με την 3η και 4η να διαγωνίζονται στο μικρό τελικό. Παρόμοια μορφή και στο τουρνουά των ανδρών με τη διαφορά ότι από την στιγμή που υπάρχουν μόνο τρεις ομάδες δεν θα διεξαχθεί μικρός τελικός.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.