Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Εμπορική συμφωνία για την ομοσπονδία της Αυστραλίας

Εμπορική συμφωνία για την ομοσπονδία της Αυστραλίας

Η αυστραλιανή ομοσπονδία νέτμπολ κατέληξε σε συμφωνία με την τουριστική εταιρεία Visit Victoria για τα επόμενα πέντε χρόνια, με την τελευταία να καλύπτει τα έξοδα της πρώτης, περιλαμβανομένων εκείνων για την επόμενη έκδοση των Αγώνων Κοινοπολιτείας.

 Η  Βικτόρια θα διοργανώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τους Αγώνες Κοινοπολιτείας, κάτι που θα γίνει το 2026. Η τοπική κυβέρνηση αναζητούσε έναν μεγάλο συνεργάτη για να αντικαταστήσει την εταιρεία εξόρυξης Hancock Prospecting, η οποία αποσύρθηκε μετά τις διαμαρτυρίες των παικτριών για το οικολογικό της προφίλ και τα σχόλια κατά των γηγενών πληθυσμών που είχε κάνει τη δεκαετία του 1980 ο δημιουργός της, Λανγκ Χάνκοκ.

Η συνεργασία με τη Visit Victoria θα αρχίσει από την επόμενη χρονιά με τη διεξαγωγή τουλάχιστον ενός ματς στην πολιτεία κάθε χρόνο και για τα επόμενα πέντε με το λογότυπο της εταιρείας να εμφανίζεται στις στολές των Diamonds.

 Η Βικτόρια θα διοργανώσει την επόμενη χρονιά και το μεγάλο τελικό του Suncorp Super Netball, το σημαντικότερο ματς για το άθλημα στη χώρα. Η Αυστραλία επέστρεψε στους τίτλους στους φετινούς Αγώνες Κοινοπολιτείας στο Μπέρμιγχαμ με την αρχηγό της ομάδας, Λιζ Γουότσον, να λέει ότι η νέα συμφωνία μπορεί να βοηθήσει στην πορεία για την υπεράσπιση του τίτλου.

«Αυτή είναι μία σημαντική συνεργασία για τις Diamonds καθώς προετοιμαζόιμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στους Αγώνες Κοινοπολιτείας το 2026 στη Βικτόρια», σχολίασε. «Η Visit Victoria είναι υπερήφανος υποστηρικτής του νέτμπολ και αυτή η επένδυση θα είναι επικερδής σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού μας».

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.