Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Στην τρίτη θέση η Μαλαισία

Παγκόσμιο: Στην τρίτη θέση η Μαλαισία

Χωρίς να διεκδικείται εισιτήριο για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2023 η Μαλαισία νίκησε με 54-42 το Χονγκ Κονγκ και κατέλαβε την τρίτη θέση στα προκριματικά της ασιατικής ζώνης νικώντας ξανά το Χονγκ Κονγκ όπως έκανε νωρίτερα στην εβδομάδα και με αρκετά παρόμοιο σκορ καθώς η προηγούμενη αναμέτρησή τους είχε ολοκληρωθεί με 55-46.

Γρήγορος ρυθμός στην αρχή του ματς με το Χονγκ Κονγκ να κάνει τα πρώτα λάθη και να τα πληρώνει καθώς το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τη Μαλαισία να προηγείται με 17-14. Όπως και στην πρώτη περίοδο, έτσι και στη δεύτερη, η Μαλαισία μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα αν και με μικρή διαφορά καθώς το τέλος του ημιχρόνου τη βρήκε μπροστά με 30-27.

Η αρχή του δεύτερου μέρους σημαδεύτηκε από τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες με μικρό σκορ, ωστόσο και σε αυτή την τρίτη περίοδο η Μαλαισία ήταν αρκετά καλή ώστε να διευρύνει το προβάδισμά της και να προηγηθεί με 43-36. Η Μαλαισία γνώριζε πλέον ότι είναι το φαβορί για τη νίκη σε αυτό το ματς και περιόρισε τα λάθη της χωρίς να επιτρέψει κάποια ευκαιρία στο Χονγκ Κονγκ να ελπίζει στην ανατροπή.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.