Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Νικήτρια στα προκριματικά της Ασίας η Σρι Λάνκα

Παγκόσμιο: Νικήτρια στα προκριματικά της Ασίας η Σρι Λάνκα

Η Σρι Λάνκα έφτασε στον τελικό των προκριματικών της ασιατικής ζώνης για το παγκόσμιο κύπελλο του 2023 αήττητη και ήθελε τη νίκη γοήτρου και την πρώτη θέση απέναντι στην οικοδέσποινα Σιγκαπούρη, μία νίκη που κατάφερε να πάρει με 63-53, μετά από εκείνη με 67-49 νωρίτερα στην εβδομάδα.

 Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στις κερκίδες με την Σιγκαπούρη να αναζητά την πρώτη θέση και την Σρι Λάνκα να προσέχει περισσότερο την άμυνά της, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην οικοδέσποινα ομάδα να κλείσει την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 19-13. Στη δεύτερη περίοδο η Σρι Λάνκα άρχισε να ανεβάζει το ρυθμό της αλλά η Σιγκαπούρη με την στήριξη του κοινού της κατάφερε να μείνει μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 30-27.

 Η κατάσταση άλλαξε δραματικά υπέρ της Σρι Λάνκα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τις φιλοξενούμενες να περνούν μπροστά στο σκορ επτά λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Οι βοήθειες από τον πάγκο δεν ήρθαν για την Σιγκαπούρη και η Σρι Λάνκα έκλεισε το τρίτο 15λεπτο μπροστά με 46-38. Η Σιγκαπούρη ήταν πολύ μαχητική στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ωστόσο η Σρι Λάνκα είχε την υπομονή και την αποτελεσματικότητα και πήρε την πρόκριση ως πρώτη με τη νίκη απέναντι στην οικοδέσποινα του τουρνουά.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.