Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Οι Φιλιππίνες νίκησαν ξανά το Μπρουνέι

Παγκόσμιο: Οι Φιλιππίνες νίκησαν ξανά το Μπρουνέι

Την προηγούμενη φορά που Φιλιππίνες και Μπρουνέι αναμετρήθηκαν για τα προκριματικά της ασιατικής ζώνης ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου του 2023 οι Φιλιππίνες πήραν τη νίκη με διαφορά τριών γκολ οπότε αναμενόταν ένα αμφίρροπο ματς με τις Φιλιππίνες να τα καταφέρνουν ξανά, αυτή τη φορά με 42-38. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε μετά το δεύτερο λεπτό του ματς με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται στην επίθεση και την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με το Μπρουνέι μπροστά με 10-9. Στην αρχή της δεύτερης περιόδου οι Φιλιππίνες κατάφεραν να πάρουν διαφορά τεσσάρων γκολ βρίσκοντας ρυθμό για να κλείσουν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 21-18.

Το Μπρουνέι προχώρησε σε αλλαγές στο δεύτερο μέρος για να αλλάξει την ισορροπία του ματς ωστόσο οι Φιλιππίνες είχαν και πάλι τον έλεγχο διευρύνοντας έστω και οριακά το προβάδισμα το προβάδισμα στην τρίτη περίοδο με το σκορ στο 32-27. Η διαφορά μειώθηκε στο γκολ μετά τα πρώτα τρία λεπτά με το Μπρουνέι να ανεβάζει την πίεση ωστόσο οι Φιλιππίνες κράτησαν την συνοχή τους και έφτασαν σε νέα νίκη απέναντι στο Μπρουνέι.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.