Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Η Ινδία νίκησε ξανά την κινεζική Ταϊπέι

Παγκόσμιο: Η Ινδία νίκησε ξανά την κινεζική Ταϊπέι

Στο δεύτερο χρονικά ματς της έβδομης ημέρας για τα προκριματικά της ασιατικής ζώνης ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου Ινδία και κινεζική Ταϊπέι τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες με την Ινδία στην προηγούμενη περίπτωση να νικά με διαφορά τεσσάρων γκολ ενώ τώρα έφτασε στη νίκη με σκορ 47-33. Η Ινδία μπήκε καλύτερα στο ματς και το τέλος της πρώτης περιόδου τη βρήκε να προηγείται με 13-9. Η κινεζική Ταϊπέι προχώρησε σε αλλαγές στη δεύτερη περίοδο, αλλαγές που τη βοήθησαν καθώς σταδιακά μείωνε τη διαφορά και το τέλος του ημιχρόνου τη βρήκε οριακά πίσω στο σκορ με 23-22.

 Οι αλλαγές συνεχίστηκαν και από τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος με την κινεζική Ταϊπέι να δείχνει ότι μπορεί να πετύχει την ανατροπή ωστόσο αυτή η εικόνα δεν κράτησε για πολύ με την Ινδία να ανακτά τον έλεγχο και να περιορίζει την κινεζική Ταϊπέι μόλις σε πέντε γκολ στην τρίτη περίοδο και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 34-27. Η τελευταία περίοδος βρήκε την Ινδία να αποκτά διαφορά ακόμα και δέκα γκολ, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να ελέγξει το ρυθμό μέχρι το τέλος. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ινδία κατέλαβε την όγδοη θέση στο τουρνουά ενώ η κινεζική Ταϊπέι θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία για τις θέσεις 9-10.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.