Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Διατήρησε το αήττητο η Σρι Λάνκα

Παγκόσμιο: Διατήρησε το αήττητο η Σρι Λάνκα

Η Σρι Λάνκα παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στα προκριματικά της ασιατικής ζώνης για το παγκόσμιο κύπελλο του 2023 νικώντας 62-51 το Χονγκ Κονγκ για την έκτη ημέρα δράσης. Στην πρώτη περίοδο η άμυνα της Σρι Λάνκα έκανε τη διαφορά με το Χονγκ Κονγκ να σημειώνει μόλις δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά και την Σρι Λάνκα να κλείνει το πρώτο 15λεπτο μπροστά με 20-9. Το Χονγκ Κονγκ μπήκε στη δεύτερη περίοδο πολύ καλύτερα, δείχνοντας και την κατάλληλη υπομονή στην επίθεση με το ημίχρονο να κλείνει υπέρ της Σρι Λάνκα με 37-22.

Το Χονγκ Κονγκ συνέχισε να παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα και μετά από πέντε λεπτά είχε επί μέρους σκορ 7-2 πλησιάζοντας μάλιστα στο σκορ στο τέλος του τρίτου 15λεπτου καθώς μείωσε σε 48-38. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο το Χονγκ Κονγκ δεν κατάφερε να κρατήσει το ίδιο επίπεδο έντασης και απόδοσης με την Σρι Λάνκα να ανακτά τον έλεγχο και να φτάνει στη νίκη. Με το αποτέλεσμα αυτό η Σρι Λάνκα εξασφάλισε ότι θα κλείσει το δεύτερο γύρο αήττητη και θα αντιμετωπίσει το Χονγκ Κονγκ στα ημιτελικά.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.