Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Διατήρησε το αήττητο η Σρι Λάνκα

Παγκόσμιο: Διατήρησε το αήττητο η Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα και Σιγκαπούρη ήταν οι μοναδικές αήττητες ομάδες πριν το τελευταίο ματς της πέμπτης ημέρας για τα προκριματικά της ασιατικής ζώνης για το παγκόσμιο κύπελλο και σε αυτό το ντέρμπι κορυφής η Σρι Λάνκα νίκησε την οικοδέσποινα ομάδα με 67-49. Η ένταση ήταν μεγάλη από την αρχή με την επίθεση της Σρι Λάνκα να επικρατεί της άμυνας της Σιγκαπούρης και να προηγείται στο τέλος της πρώτης περιόδου με 15-11. Η Σρι Λάνκα ήταν ακόμα καλύτερη στην επίθεση στη δεύτερη περίοδο φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στα δέκα λεπτά στα εννέα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, το οποίο ολοκληρώθηκε με 36-26.

 Η τρίτη περίοδος είχε παρόμοια εικόνα με την πρώτη με την Σρι Λάνκα να αναγκάζει την Σιγκαπούρη σε λάθη τα οποία αξιοποίησε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 53-48. Η Σιγκαπούρη συνέχισε να παλεύει στο τελευταίο 15λεπτο και το ματς ήταν πιο αμφίρροπο από όσο δείχνει το τελικό σκορ με την Σρι Λάνκα να είναι πλέον η μοναδική αήττητη στο τουρνουά.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.