Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Πρώτη νίκη για την Ινδία

Παγκόσμιο: Πρώτη νίκη για την Ινδία

Ινδία και Ιαπωνία αναζητούσαν την πρώτη τους νίκη την τέταρτη ημέρα στα προκριματικά της ασιατικής ζώνης για το παγκόσμιο κύπελλο του 2023 και η Ινδία πέτυχε τον στόχο της επικρατώντας 79-14. Η Ινδία άρχισε καλύτερα και προηγήθηκε 4-0 με την Ιαπωνία να ανεβάζει το δικό της επίπεδο, όχι όμως για πολύ, καθώς η Ινδία κατάφερε να κλείσει την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 16-3. Το πλεονέκτημα ύψους που είχαν οι Ινδές έκανε τη διαφορά με την Ινδία να είναι καλύτερη σε άμυνα και επίθεση και να κλείνει το πρώτο ημίχρονο με σκορ 38-6.

Η Ιαπωνία βελτίωσε την άμυνά της στην αρχή της τρίτης περιόδου καθώς δεν άφησε την Ινδία να σκοράρει στα πρώτα δύο λεπτά, μέχρι εκεί όμως με το 15λεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 60-9. Με τη νίκη να έχει κριθεί και τη χαλαρότητα να κάνει την εμφάνισή της η Ιαπωνία είχε την πιο παραγωγική περίοδο, την τέταρτη, με την Ινδία να κάνει την πρώτη της καλή εμφάνιση που συνδύασε με νίκη.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.