Νέτμπολ Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Διατήρησε το αήττητο η Σιγκαπούρη

Παγκόσμιο: Διατήρησε το αήττητο η Σιγκαπούρη

Στο τελευταίο ματς της τέταρτης ημέρας των προκριματικών στην ασιατική ζώνη για το παγκόσμιο κύπελλο του 2023, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ αναμετρήθηκαν χωρίς ήττα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και η οικοδέσποινα Σιγκαπούρη αναδείχθηκε νικήτρια με 56-46. Η Σιγκαπούρη άρχισε καλύτερα και το Χονγκ Κονγκ έβγαλε αντίδραση προς το τέλος της πρώτης περιόδου, η λήξη του οποίου βρήκε μπροστά την Σιγκαπούρη με 13-11. Η διακοπή φάνηκε να ευνοεί τη γηπεδούχο ομάδα που ανασυντάχθηκε και πήρε διαφορά έξι γκολ στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου ωστόσο και πάλι το Χονγκ Κονγκ άρχισε την αντεπίθεσή του κλείνοντας το ημίχρονο πίσω στο σκορ με 26-24.

Η τρίτη περίοδος είχε την ίδια εικόνα με τις προηγούμενες δύο και την Σιγκαπούρη να μπαίνει καλύτερα στο ματς πετυχαίνοντας τα πρώτα πέντε γκολ. Αυτή τη φορά όμως το Χονγκ Κονγκ δεν βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει και το σκορ έφτασε στο 44-33. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο αυτό που κατάφερε το Χονγκ Κονγκ ήταν να πετύχει ένα γκολ παραπάνω από την Σιγκαπούρη, κάτι που δεν ήταν αρκετό για να φέρει την ανατροπή.

Τελευταία άρθρα Νέτμπολ

Video Νέτμπολ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.